Varför ska de lediga helgerna gå så fort för? Hade gärna varit ledig lite till. Men det har varit skönt med en dags extra ledighet. Det har varit guld värt!
Mitt minne är ju värdelöst numera så kommer knappt ihåg vad vi gjort. Men i lördags var vi i Melldala och köpte lite blommor. I fredags skulle vi varit barnvakt men det blev inställt.

Igår for vi till Mariestad och åt lite glass och Churros i hamnen. Eller ja, barnen åt. Sen gick vi runt och bara njöt av det fina vädret.

Innan vi for hem blev det en snabbvisit på Elgiganten. Jag skulle kolla på en smartklocka då jag fick att jag ska få en i morsdagspresent. Men det fanns inget stort utbud alls så tyvärr. Sen for vi hem och fixade lite lunch.

På kvällen fick vi besök av mamma o Jörgen. De skulle ha med sig en handjagare, heter det så? Men de kom men de hade glömt gräsklipparen.. men det får bli en annan gång helt enkelt.

Kvällen avslutades med grillat innan de for hem igen och vi började krypa till kojs. Då kom jag på att det skulle ju vara Partiledardebatt så det blev att starta om den. Älsklingen somnade till men jag hade svårt att sova och sov dåligt hela natten. Vilket har resulterat i att jag har varit väldigt trött idag.

Lite nytta har det blivit ändå. Vi har fått upp paviljongen och Johan har gått till tippen med massa bröte från där vi har luftvärmepumpen. Vi har varit inne i Skövde och kompletterat barnens skolavslutningsklädsel. Så nu ska det nog vara klart till skolavslutningen. Hoppas jag!

Väl hemma har vi bara tagit det lugnt. Spelat 500 och ätit jordgubbar. Nu ska jag snart gå in i duschen och sen ska jag bara vara resten av kvällen. Huvudvärken molar och har gjort flera dagar. Hoppas verkligen att den går över snart!