Idag är det 14 år sedan mitt liv bestämde sig för vilken riktning det skulle ta. En riktning mot familjeliv och värme. För 14 år sedan trodde jag faktiskt inte att det skulle bli något långvarigt. Det var det nog inte många som trodde. Vi var ju bara vänner. Det fanns inga planer på något annat. Tills då den dagen för 14 år sedan. Den dagen som ändrade hela mitt liv.

Det har varit skratt och gråt. Det har varit lycka och ilska. Det har varit många känslor upp o ned. Det har varit oro och det har varit hopp. Vi har nog gått igenom de flesta känslorna under vårat liv tillsammans. Inte alla som tur är. Vissa vill jag aldrig behöva gå igenom.

Idag är en dag jag är väldigt tacksam. Jag har en fantastisk man, två underbara barn, ett jobb att gå till o tak över huvudet.

1 april skämtet har hållit på i 14 år nu o det får nog fortsätta ett bra tag till!