I torsdags hämtade jag min nya cykel. Fick en cykel av älsklingen i 32 års present men har inte köpt mig någon förrän nu. Vi var på Sportson o september men den cykeln jag ville ha fanns inte inne så de skulle beställa hem den o höra av sig. Men de har inte ringt ännu så nu fick team sportia en ny kund. Jättenöjd med servicen jag fått där. O idag blev det premiärträningspasset. Igår blev dock premiärturen som gick till affären.

Idag blev de träningskläder på men rundan blev inte så lång. Hemsk blåst ute o sjukt mycket pollen. Kunde knappt andas när jag kom hem. Till detta så kommer såklart att jag är sjukt otränad nu. Men vilken skillnad det var!

Visste ju att det skulle vara skillnad men att de var så stor skillnad. Det kunde jag inte ens föreställa mig.

Det blev i alla fall en Cresent Åkulla. Provcyklade en Cresent Anaris i affären men den fanns inte i denna läckra färgen. O jag har ju hela tiden sagt att när jag byter cykel vill jag ha en snygg cykel o det tycker jag att jag fått nu!

Jag ser verkligen fram emot denna sommar o jag hoppas på lite blåst så jag kan göra många trevliga pass o njuta av våran härliga natur!

Kvällen kommer tillbringas i sängen o kolla på Harry Potter med mina älsklingar. De har blivit helt fast. Jag som hade velat de Smartare än en femteklassare