Länge har vi (jag o Tove) pratat om att vi ska åka allihop till Skövde Arena o ha det lite mysigt på relaxen. Nu tog vi tag i det. Dagen kunde varit lite bättre då jag missade många dyrbara tentapluggs timmar men så får det bli. Det blir träningen som får bli lidande istället. Har inte tränat på en vecka och det känns kan jag ju säga. Men en vecka till sen får de bli i ordning och reda igen.

Igår på morgonen kom barnens farfar och hämtade flickorna. Supersnabba var de för de tycker att mamma o pappa är så tråkiga nu mitt uppe i allt skolarbete. Jag och älsklingen satte oss med böckerna men det gick segt för min del för vaknade med sån förskräcklig huvudvärk.

Klockan sprang iväg fort som bara den och snart var det dags att göra oss i ordning. Vi gjorde ett stopp på Dollarstore och shoppade loss lite schampo o rengöringsprodukter till hemmet innan vi åkte till arenan.

När vi parkerat så kommer även Micke o Tove! Perfekt!

varmpoolen_77734004

Vi går in och kommer ut 4 timmar senare. Rena och fräscha och vi har verkligen haft en toppen eftermiddag på relaxen! Det är verkligen något man borde göra oftare. Man blir som en ny människa efteråt.

Eftermiddagen blev till kväll under tiden som vi gick och åt på Mangos. De har ju sån underbart god mat där. Jag tog dessutom något nytt för en gångs skull. I vanliga fall tar jag alltid fläskfilé med kantarellsås men nu tog jag grilltallriken och beställde grönsaker istället för potatis. Vilka grönsaker sen! Vitlöksfrästa och de var såååå goda!

Sen for vi hem och kvällen tillbringades med näsan i böckerna. Likaså har denna dagen varit. Näsan i böckerna. Det känns ändå inte som att man kommer någonstans. Men lite närmare målet måste jag ju ha kommit.

Mitt i pluggandet for vi till Götene o hämtade flickorna och fick lite mat i oss. Riktigt gott var det =) När vi åkte hem mötte vi Fredrik och vilken förändring han har gjort! På bara en vecka så har han krympt som bara den! Jag är riktigt imponerad!!! och stolt så klart!

Nu blir de att ta fram böckerna igen! Ha en fin kväll!