Denna dagen har varit hyfsat lugn. Mycket bröllopsbestyr har det blivit. Har gjort klart ljusen som ska stå på borden och har börjat göra placeringskorten. Eller gjorde klart dem egentligen men de blev för små så måste förstora dem någon dag. Har även sytt provstolsöverdragt. Ska åka och testa det i helgen. Jag hoppas att det passar för då får vi ut 5 överdrag per lakan och kommer förhoppningsvis inte behöva köpa fler =)

Kantorn ringde även idag. Hon undrade om vi kunde träffa henne till kvällningen. Visst inga problem sa jag. Nora hade sovit extra länge på dagen så var inte orolig över att vi sa klockan åtta. Dock ringde hon en gång till när älsklingen kommit hem och undrade om vi kunde komma direkt vilket vi kunde då vi inte gjorde något speciellt. Eller jag höll på med ljusen men det kunde jag ju göra sen också.

När vi kom dit så möttes vi av en väldigt trevlig kantor. Jag är verkligen supernöjd! Hon pratade glatt med både Nora och Nikki och hon berättade lite om sig själv. Hon tyckte även det var kul att vi var så förberedda trots den korta framförhållningen.

När älsklingen pratade med henne första gången undrade han om hon hade noterna till den låten vi vill ha som ingångsmarsch (avslöjar inte vilken förrän efter bröllopet) men det hade hon inte men hon skulle försöka få tag på dem.

Vi hade väldig väldig tur! Hon fick tag på dem i dagarna, en nyskriven version till orgel! Kunde inte kommit lägligare. När hon spelade upp den för oss så blev jag lite tårögd. Det kommer bli en stor dag! Åhh vad jag längtar! Det kändes lite mer på riktigt idag.

Fru Ahlin… usch vad gammalt det låter. Jag gillar att vara Fröken :p
Mrs Ahlin låter nästa ännu värre. Miss låter så mycket yngre… men men… många vuxenpoäng för att gifta sig. Har fått många de senaste åren :p Inte alltför många kvar att hämta!