För en stuund sen kom jag hem från min morgonpromenad som innehöll 10778 steg. Det känns riktigt härligt. Ska snart slänga in mig i duschen då jag har gått i gassande sol så är rätt svettig. Nikki vill dock inte slappna av och då blir det jobbigt att duscha för man blir så stressad så väntar på att hon ska komma till ro.

Igår var jag på efterkontroll på MVC. Allt såg bra ut men min barnmorska kunde inte svara på hur mina snitt räknas. Om Noras snitt räknas som ett eller två. Så ska ringa gyn någon dag och kan inte de svara så skulle jag ringa ante i Skövde. Räknas Noras snitt som två så har jag gjort 3 snitt nu och det är vad som rekommenderas som max antal snitt man “får” göra. Fast vi är väldigt nöjda med våra två tjejer och för tillfället vill vi inte ha fler barn. Två är perfekt. Men så kanske vi inte känner om 5-6 år.

I samband med efterkontrollen gjorde vi ett cellprov också. Ska få svar på de om 4 veckor så vi får väl se om det är bra eller ej. Men jag glömde att betala så har varit iväg och gjort det idag.

ute-och-promenera1_56850734