Johans inflyttningsfest (298)Johans inflyttningsfest (295)Johans inflyttningsfest (293)

Satt o titta igenom gamla bilder… va små alla var… Vad tiden går fort… i sommar/höst är det 12 år sen Fredrik började i vår klass… i sommar är det 9 år sen mitt liv tog en vändning och jag träffade min älskade Sara <3 Det är 8 år sedan jag lärde känna Johan…Hade vi bara känt varann 1½ när vi blev tillsammans (?) tydligen… det känns som vi hade känt varann mycket längre än så… men det är klart.. man lärde känna varann rätt bra när man pratade med varann i telefon minst 8 timmar per dygn. Inte klokt egentligen.

Så min död lär ju bli cancer i hjärnan om man får cancer av mobilstrålning. Inte klokt vad jag satt i telefon. Var det inte Johan så var det Sara och var det inte hon var det Mikaela och var det inte Mikaela var det någon annan. Telefonen var verkligen fastklistrad. Men några dyra telefonräkningar hade jag inte.. gjorde åt max 150 kr varje månad. Hade ju mycket billigare mobilkostnader då än vad jag har nu… och då använde jag mobilen betydligt mycket mer än vad jag gör nu.

Ne till verkligheten nu kanske?
Vad händer idag?

Ska strax börja göra sig iordning inför dagen. Det är en tripp till Lidköping som står på schemat. Ska åka och lämna en födelsedagspresent till Adrian och så ska vi på lunch hos älsklingens farmor. Ska bli gott för hon gör så enormt god mat!

När vi kommer hem sen blir det förhoppningsvis promenad med Fia innan jag sätter mig med skolböckerna igen och ska göra en presentation på engelska. Har ÄNTLIGEN kommit på vad jag ska prata om: Cleidokranial Dysplasi! Spännande? Oja =p Kanske inte jätte men är i alla fall ett riktigt ämne.

Ne nu blir det stressa sig iväg!