Usch vilken hemsk eftermiddag det har varit! Barnen har haft slagsmål och bråkat hela tiden sen jag hämtade dem från dagis. Jag som hade hoppats på en lugn eftermiddag så att jag skulle kunna plugga… men nejdå… de får bli hela kvällen istället. Fattar inte hur jag ska få in det heller.

Nora har klagat på att hon har ont i örat hela eftermiddagen med. Så har varit i kontakt med vårdcentralen som skickade mig vidare till 1177 för det inte fanns några tider idag. Men de tyckte att vi skulle avvakta (som vanligt). Nora blev vansinnig för att hon inte fick åka till doktorn så hon gick in på sitt rum och tjurade tills hon somnade.

Se när hon vaknar och vill ha kvällsmat. Snart hoppas jag så att det blir lite sömn i natt också.

Vid halv sex kom älsklingen äntligen hem och jag kunde börja ta fram mina skolböcker. Det snurrar fortfarande men börjar få lite mer men LÅNGT från allt. Jag förstår verkligen inte hur jag ska hinna att få ihop detta. Men det återstår att se hur jag lyckas! Det brukar ju gå vägen i de flesta fall tillslut.

DSC01285[7]DSC08870[4]

Se vad små o lugna vildingarna var här! Det var tider det