IMG_20111122_154022IMG_20111122_201110

Ja Nora är minsann min stora prinsessa och Nikki min lilla. Så är det bara.

Idag har gubben varit hemma för VAB. Nora sjuk och då har inte Nikki heller fått gå till dagis. Men det har ändå varit en lugn dag för honom säger han. Värre kommer det säkert bli för mig imorgon då jag ska vara hemma och Nora är i stort sett frisk nu så det kommer garanterat bli bråk och slagsmål här hemma mellan systrarna Ahlin.

Vad sägs om Noras fina sovstil då? I stort sett varje dag kan man få en fin bild på henne när hon ligger och sover med diverse leksaker som hon smugit upp och hämtat dem tyst som en mus så att inte mamma och pappa ska höra att hon håller på med saker hon inte ska/får göra. Idag var det standardleksaken dockan som fick sällskapa i sängen tillsammans med sulkyn. Gullunge <3

Annars har vi börjat komma iordning i lägenheten. Lite hyllor till alla böcker kvar att inhandla, ett vitrinskåp samt gardinstänger. Sen ska de ÄNTLIGEN vara inhandlat det som ska för tillfället. Sen är de bara en liten byrå eller nåt liknande till hallen som jag kan ha ljus på. Men det får vi ta i vår eller nåt sen.

Nej nu är det dags för sängen. Hoppas på mer uppdateringar framöver nu. Måste bara få gubben att hjälpa mig att sänka databordet då det är för högt för mig så mina händer får ju inget blod tillslut!

Natti!