Nora har inte ens vaknat ännu. Men jag låter henne sova. Hon mådde ju inte bra igår. Allt började i Lördags egentligen då hon var dålig i magen. Så typiskt när vi hade kalas och allt. Men vi misstänker att det var vattnet i stugan som hennes lilla mage reagerade på. Det är ju ingen som tagit vatten på hela vintern och hon är ju fortfarande liten. Men vi tänkte inte på att koka allt vatten till henne innan eftersom det gick så bra för henne att dricka vattnet förra året.. vad vi inte tänkte på var att vi kokade det i början av säsongen men inte i slutet.

Så fort vi började ge henne kokat vatten så lugnade hennes mage ner sig. Så igår fick hon behålla all mat hon åt. Men hon hade feber istället och sov i stort sett hela dagen.

Väntar på att hon ska vakna så vi kan äta lite frukost tillsammans. Nikki fick en snabbfrukost för en timme för både hon och jag var så trötta, men jag piggnade till och gick upp. Men nu blir väl hon hungrig snart igen.

Ska strax ringa MVC för att boka efterkontrollstid. Skulle nog ringt för 2-4 veckor sen har jag för mig.. men har totalt glömt det. Är iofs osäker när jag skulle ringa.. men har för mig att det var 6-8 veckor efter förlossning. Aja.. sak samma.. hatar efterkontrollen vilket fall som helst :p

Fick dessutom en lapp om cellprov förra veckan.. så måste se om man kan göra det samtidigt!