IMG_3830

I fredags var det midsommarafton. Vi spenderade hela långa dagen i  Mariestad. Vi åkte hemifrån runt tjugo i tio men vi stannade på vägen för att plocka blommor för jag skulle göra en midsommarkrans till Nora. Men att hitta andra blommor än hundkex och smörblommor var inte det lättaste men hittade lite andra i alla fall.

Väl framme i Mariestad hade vi en trött liten tjej… eller rättare sagt två små trötta tjejer. Vi gick in på campingen och letade rätt på stugorna där vi skulle vara. Knackade på hos mina kusiner och jag fick träffa min älskade Fia som jag inte träffat på tre år!!! Det var riktigt kul att träffa henne igen.

Efter ett tag kom resten av gänget som skulle vara med och fira. Midsommarafton kunde börja!

Älsklingen dansade med Nora runt stången. Tyvärr kunde jag varken närvara eller ta kort på dansen då jag blev ombedd att skjutsa min morbror och hans fru till hotellet där de skulle sova. Men får dansa med henne nästa år istället.

Jag hade en super duper helt underbar midsommarafton som sent kommer glömmas. Var riktigt kul att hela släkten kunde närvara. Jag hoppas det blir träff nästa midsommar igen… men innan dess så ses vi den 7e augusti!!