Efter Astrid Lindgrens Värld for vi vidare till Mullsjö där vi skulle bo några dagar och fira midsommar. På kvällen var vi trötta så blev tidig sänggång för min del. Älsklingen kommer jag faktiskt inte ihåg om han gick o la sig samtidigt. Jag tror han gjorde det :P Minnet bra men kort!

Sovmorgon för hela familjen på midsommarafton. Mormor var lite stressad när hon fick höra att vi inte gått upp än men jag var lugnet själv (för en gångs skull) och vi blev klara hyfsat i tid. Det var potatisen vi fick vänta på och den hade jag ändå tjatat om att sätta på :P

Svärmor o Svärfar var också med och firade midsommar med oss och barnen uppskattade det väldigt att få fira denna dag med både mormor, morfar, farmor o farfar =)

Midsommarmaten var lika god som vanligt. Det som var annorlunda i år var att vi glömde prinskorven och köttbullarna :p Men det gick bra ändå. När vi ätit gjorde jag midsommarkransar till skruttarna och sen blev det snart dags att packa in sig i bilen och åka ut till Bönared där vi skulle äta Jordgubbstårta och dansa runt midsommarstången.

Tårtan var lika ljuvlig som vanligt. Riktigt god är den. Har ni inget att göra tycker jag verkligen ni ska ta en utflykt dit under jordgubbssäsongen. Dansen var riktigt skoj både för små o stora. Det var låtar man inte kände igen riktigt men jag har svagt minne av flera av dem från när jag var liten. Danserna var desto roligare och det var rörelser hot och rörelser dit. Man skulle dansa igenom varandra och galoppera och greja. Över en timme höll vi på och efteråt var vi helt slut.

Sen blev det lite stövelkastning men barnen kastade bara en gång sen ville de åka hem för de var trötta.

På kvällen kom Linda och Dalton som hon var barnvakt till. Vi grillade och hade det trevligt. Sen la vi oss mätta, tröttna men väldigt belåtna =)

Hoppas att ni också hade en bra midsommar =)

Midsommar