C360_2013-01-14-12-23-35Så var det middagsvila. Eller det har det vart en stund redan. Nora ville ha sitt hår plattat så snälla mamma satte plattången på lägsta värmen och kämpade igenom hennes hur. Första reaktionen från henne när hon tittade sig i spegeln var: “Vad långt hår jag fick! Det går ända till axlarna mamma!”

Lycka för en snart femåring. Att ha långt hår. Hon vill även ha hål i öronen pratar hon om allt oftare här hemma. Får se om det kanske kan bli en födelsedagspresent. Dock vill inte älsklingen att hon ska göra hål än. Vi får se hur det blir helt enkelt. För min del får hon gärna ta hål. Jag var ju i hennes ålder när jag tog mina. Glömmer aldrig hur stolt jag var när vi började skolan och jag var den enda tjejen i klassen som hade hål i öronen. När vi gick ut nian hade nästan alla det. Var någon eller några få som inte hade det.

Nikki har för tillfället inte tillgång till sitt rum för där står hennes omonterade säng och väntar på att något ska hända. Var i kontakt med Halens idag och hon jag pratade med var väldigt tillmötesgående så jag hoppas hon kan lösa detta på de sättet hon ville. Skicka nya delar till oss och sen kan vi slänga de andra. Jag hoppas verkligen det går att lösa så. De skulle höra av sig om det inte gick. Så vi får se vad som händer. Det gäller att ha tålamod bara.

Men i alla fall. Detta har resulterat att Nikki sover i sin säng i vårt rum. Men lilla fröken nyfiken med spring i benen kan inte riktigt slappna av där. Så middagsvilan är inte det lättaste. Inte en enda gång har hon somnat i sin säng. Däremot har hon kunnat slappna av i min famn när jag sitter i soffan. Det brukar hon inte i vanliga fall så det är skönt att det funkar nu! Kvällsläggningen är dock inga problem!

C360_2013-01-14-12-26-54

Problemet med att ha Nikki sovande i soffan där jag låter henne sova efter hon somnat på mig är att Nora tycker det är väldigt mysigt att Nikki sover här och vill klappa och mysa. Resultatet är att Nikki vaknar tillslut så man måste ha stenkoll hela tiden!