C360_2012-11-19-13-02-08C360_2012-11-19-13-00-12

Fick göra om planerna lite idag. Skulle egentligen till Skövde och hälsat på Lovisa men tyvärr var detta tvunget att ställas in så nu får vi hitta på något annat. Noras första förslag var att åka till pappas jobb. Så det blir till att åka till Mariestad och hämta honom när han slutar jobbet sen. Fram tills dess får vi se vad vi hittar på. Nora ville sova middag nu en stund men Nikki har redan sovit så det blir nog lite lek och stoj med henne tills syrran vaknar.

Annars är allt bra här hemma. Tiden går och snart är det advent. MYS <3 Längtar massa. Har längtat i flera månader innan. Det brukar jag ändå aldrig göra men förra advent och juletid var så mysig för barnen uppskattar det så mycket. Så det är bara att köra all in! Ska se om vi kan göra snölyktor snart så vi kan tända lite fina ljus. Eller sockerlyktor är det ju egentligen men det ska ju föreställa snölyktor.

I helgen har det varit fullt upp. I lördags firade vi gammelfarmor som fyllde 75 och det firades med tårta och exotisk planka. Mums! Så gott! Det är verkligen sååå gott! Det var så länge sen vi åt det och det gjorde det hela ännu godare ju. Igår firade vi lite försent farsdag med Svärfar. Svärfar o Svärmor bjöd på kinamat. Det var riktigt gott det med. Men som vanligt valde jag fel mat. Alla andras såg mycket godare ut.