2014-03-24 15.37.05-2

Idag är det verkligen pluggkaos. Både runt om mig och i hjärnan. Jag tror det är så att jag börjar kunna för mycket nu så då vill jag gärna röra ihop det hela mer än vad jag egentligen behöver göra. Dagen har varit helrörig och jag kom just på att jag inte ens ätit lunch än. Klockan är redan 17! Bara frukost. Men har inte vart hungrig och det är ju det fina med LCHF. Ät bara när du är hungrig =) Så nu blir det att äta snart. Så får vi hoppas att det har vart förbränning hela tiden. Jag är lite kluven med de där. Vissa säger att man måste äta var 3e timme för att hålla förbränningen igång. Andra säger att man ska äta när man är hungrig. Aja de blir nog bra. Har ju gått ner en bra bit utan att behöva tänka på de där.

Tenta på fredag. Ångest blandat med lugn. Jag måste lära mig att resonera mer varför jag tycker som jag tycker. Svårt de där. Man vill gärna lämna ansvaret till någon annan även om man vet att man har rätt. Ska äta lite och sen blir det att sitta och göra klart den övningstentan jag håller på med. Sen blir det träning hela kvällen lång! I like!

2014-03-23 17.06.582014-03-23 17.07.08

Igår var vi på Lifeclub (då också) igen. Barnen hade dans och jag passade på att träna. Körde ut mig totalt första varvet så jag orkade knappt igenom andra. Men härligt var det och nöjd över prestationen var jag. Ikväll blir det CX och Bodypump. Min tradition på måndagar. Idag känns det lite sådär dock då det är två nya pass som jag inte är inkörd på än. CX passet är bättre än förra men BP passet är sämre tycker jag. Men får ge båda en chans. BP kanske blir bättre när jag lär mig vilka vikter jag behöver på detta pass.

Ha en fin kväll allihop