Livat_Bild_Alla

Igår var det äntligen dags för årets revy! Enda sedan jag och älsklingen blev tillsammans så har jag fått hänga med på denna underbara julklapp som vi får av hans mormor o morfar. Så detta blev det 9e året i rad vi var iväg. Jag har sett Barnaskrik och Jäkelskap sen innan och så har jag sett många på tv/dvd. Förra årets fars var den bästa jag sett. Denna som vi var på igår var också bra som alltid. Men den mätte sig inte riktigt med den förra året. Men många skratt blev det och det bästa av allt är när de frångår manus. Så är det bara =)

20140125151809527

 

Riktigt bra platser hade vi. Första gången vi sitter så långt fram. Men längre fram än så vill jag nog inte. Det var precis lagom nu.

Efter revyn åkte vi hem till Gunvor och Arne och åt god mat och hade det trevligt. Tiden sprang på fort och snart var det dags att bege sig hemåt till våra små flickor. De hade haft det bra här hemma tillsammans med mormor o morfar. De fick ett par skidor så de fick åka skidor igår och det har de berättat idag att det var jätteroligt!

20140125151849876Idag blir det pluggdag. Jag har vart dålig på skolarbete denna veckan. Fick en total urladdning efter den hemskaste av de hemska tentorna jag någonsin haft :p Har fortfarande inte fått mitt resultat av den än. Hoppas verkligen inte på omtenta.

Fick resultatet på den andra tentan jag gjorde för två veckor sen. Det kunde verkligen inte gå bättre än det gick. Jag var bombsäker på att jag gjort del med momsen. Men det hade jag tydligen inte! Härligt =)

Ha en fin dag!