magvärkIgår var jag tillbaka på gynmottagningen för att kolla magen. Men då jag sa att det inte är någon förändring i magen trots minipillerna så sa hon att eftersom jag mår så dåligt av dem så är det ju dumt att jag fortsätter att ta dem. Vilket jag helt fullständigt höll med om.Vi pratade om hur symtomen har varit under denna tid jag har ätit minipillerna och hon gjorde en gynundersökning och hittade inget som inte var normalt. Hon sa även att jag har polycsistiskt utseende på äggstockarna men det är inget som ska göra ont. Hon avfärdade även att jag skulle ha det eftersom jag inte har några andra symtom på att ha det. De två vanligaste symtomen på att man har PCO är att man har svårt att få barn och att man har oregelbunden mens. Jag har inte haft något av det. Man kan även ha ökad behåring i ansiktet men det har jag ju inte heller. Så ingen PCO här!

Hon sa i slutet av besöket att hon vet inte varför jag har ont. Det hon teoretiskt kunde säga var att det kunde vara sammanväxningar från kejsarsnitten och att man då inte gjorde något åt det så länge man inte fick svårt tarmvred. Så jag frågade henne om jag verkligen skulle äta smärtstillande så som jag äter nu.. När jag har ont äter jag 2 alvedon och 1 ipren 2-3 gånger om dagen. Det blir säkerligen uppemot 14 sådana dagar varje månad. Det blir rätt mycket tabletter sa jag och det höll hon med om och det kanske inte är så bra.

Vi diskuterade lite mer och hon sa att det kan ju också vara något med höftbenen eller musklerna. Då kom jag tänka på mitt syndrom och mitt bäcken att det är ju inte normalt och kanske inte har stabiliserat sig som det ska och det kunde det ju vara sa hon så hon skulle skicka en remiss till ortopeden för att se om de vill ta emot mig. Annars får jag väl börja om på ruta 1 igen och gå till vårdcentralen för så ont som jag har så ont ska man inte ha! Jag brukar ändå tåla rätt mycket i vanliga fall. Har ju dessutom haft dessa problem sen februari!