Efter ultraljudet så möttes vi upp av F och Nora. F hade vart barnvakt åt henne medan vi var på ultraljud. Nu var det dags för att ge sig ut på lite klänningsjakt. Jag trodde verkligen inte att vi skulle bli klara idag men det blev vi :)

S fick agera provdocka till en början och hon provade flera olika fina klänningar. Men troligen skulle de inte pass Fs figur. Men sen provade F en annan klänning som satt jättebra på henne. S fick prova samma fast i en annan färg. Den satt lika bra på henne. Vi hade hittat klänningen de båda passade i =)

Nu var det bara en sak. Att komma överrens om färg. Jag har hela tiden sagt Rosa eller Grön klänning. Men senaste tiden har det börjat luta mer åt grön. Det är inte lika vanligt som rosa.

Grönt blev bestämt, men vilken nyans skulle det vara då? Det fanns ju massa olika gröna att välja på. Till sist kom de överrens och jag blev jättenöjd med deras val. Nu kommer nästa problem. Hitta en slips till älsklingen och F som matchar. Har ju hittat en grön slips och näsduk till jättebra pris, men tror dessvärre att den är helt fel grön.

Får börja leta lite mer tror jag så att det blir ett fint pris på dem med :)

Bilder på klänningen kommer längre fram då jag antagligen kommer göra ett bildkollage :)