Bild 112

Idag var det riktigt kallt ute. Jag, älsklingen och Nora gick först till arbetsförmedlingen för att lämna mina papper om aktivitetsstödet. Han jag lämnade pappret till var ju självklart tvungen att klappa Nora på kinden lite grann. Hon lyckas då alltid charma alla det lilla trollet.

Efter det gick vi till Campus. Jag fick numret till studie och yrkesvägledarna. Jag har lite funderingar på att läsa Matte C om det finns platser kvar. Men jag vet inte. Vill och vill inte. Det är lite jobbigt. Men mattetänket saknar jag ju och har gjort sen jag läste matte B. Men men får se vad de säger och hur man läser det. Kan ju inte sitta på lektioner direkt. Vore bra om jag kunde läsa det hemma. Men får prata med dem helt enkelt.

Sen gick vi en sväng till Läcköblommor och köpte lite julklappar. Nej köpte inga blommor som kommer dö :p

När vi kom hem var F här och väntade på oss. Han ska ju troligtvis vara barnvakt på tisdag så då var det bäst att han fick vara med och ta hand om Nora lite.

Men nu ska jag sätta mig och titta på när Älsklingen spelar lite. Är så seg idag :p