Igår var en riktigt tröttis dag. Jag var så trött hela tiden. Gick upp som vanligt vid åtta och matade Nora. Älsklingen gick med henne till dagis och när han kom hem satt man och letade lite jobb för att övergå till att städa upp de lilla som fanns i lägenheten.

Sen kom tröttheten sköljandes över en och jag la mig och sov i en halvtimme. Sen upp och hämta Nora på dagis plus att vi handlande lite på öb, lämnade in en bok på biblioteket och sen sprang jag in på Hjertberg och köpte lite saker. Nora hade somnat i bilen. Hon hade nämligen inte sovit något på dagis alls.

Väl hemma sen gjorde vi inte särskilt mycket. Nora sov en liten stund sen gick hon runt och grejjade och donade. Vi fick inte vara med :p Så vi gjorde dumlapannacotta istället. Hoppas den blir god =) Har aldrig gjort det innan :p

Vid fem satte vi oss och tittade på Hells Kitchen och sen efter det började NCIS. Jag somnade i soffan mot slutet av NCIS. Älsklingen fortsatte att titta på Simpson och jag sov. Jag vaknade till och gick och la mig i sängen och bad älsklingen väcka mig lagom till American Pie. Vi hade ju inte sett den som gick på tv igår.

Men när han kom för att väcka mig var jag så trött att jag inte orkade gå upp. Vaknade några gånger i natt men var bara att vända på mig och somna om. Sen vaknade jag som vanligt när klockan stod på 7.44.

Jag hade sovit mer än 13 timmar!! Det är inte klokt!