Har börjat julpynta lite smått här hemma. Det går inte fort men de går framåt. Jag och Nora tvättade fönster igår och hon tvättade hörnskåpet och tyckte det var superkul!DSC01550

Sen ställde vi fram lite tomtar och bytte gardiner så nu är det hög mysfaktor i köket =)

DSC01558

Vi skulle egentligen till KSS i går. Men jag ville verkligen inte ge mig av i det hemska vädret. Så ringde och bad dem boka om tiden så vi får se när vi får komma dit nästa gång.

Det ringde även från kommunen igår och berättade att Nora blivit beviljad stödplats på dagis. Dagispersonalen ville att vi skulle söka en sån plats till Nora pga att hon inte pratar så mycket. Så nu ska de kunna få hjälp och stöd hur de ska kunna hjälpa henne när hon är där. Dock tycker jag hon börjat prata mer och mer hemma. Samma ord om o om igen dock. Men det är ju en början.

Jag är kluven till den där stödplatsen. Är jätteglad att vi fått igenom det men nu ska Nora börja vara en dag mer på dagis i veckan. Sammanlagt 20 timmar. Det känns lite jobbigt faktiskt.

Men lika bra att vänja sig kanske. När jag börjar jobba så småningom kommer hon ju antagligen vara där betydligt mer.

Ha en bra dag folket!