Känner mig så dålig att jag inte uppdaterar här. Har några trogna läsare som tittar in fast jag inte skriver så ofta längre. Ni ska ha ett stort tack! Jag har verkligen fullt upp på dagar o nätter numera. Jobbar ju natt o kommer hem o sover o sen hämta barnen o sen leka med barnen sen lägga barnen sen ta tag i hemmet o sen laga mat. Vila lite om tid finns o om jag e trött sen är det jobb igen o så fortsätter karusellen. I alla fall en dag till sen e de lite lugnare under fyra veckor då älsklingen har semester o sen blir de ytterligare en sån vecka.

Annars e allt bra med oss. Fått flickornas provsvar o allt såg bra ut. Nora ska till sahlgrenska den 11 augusti så får se vad de säger där. Spännande.

Sen vet jag inte vad jag ska hitta på i höst. Lidköpings kommun tyckte nämligen inte att jag skulle läsa i Skövde. Enda anledningen jag fick var att utbildningskostnaderna fick inte plats i budget. Så är lite sur där. Tråkigt att en sån sak kan förstöra ens framtid. Skulle inte förvåna mig om de gett platsen till någon som kommer hoppa av men som skrev ett personligt brev som passade dem mer i smaken. Irriterande är det i alla fall….

Jobbet går i alla fall kanon bra. Fick ju tre jobb att välja mellan i sommar. Lite lyxigt. Valde det som hade längst sammanhängande period, mest betalt plus de tider som passade barnens dagisöppetider bäst. Så är tom v 33 på Promens. Skönt på ett sätt då man kan jobbet o vet vilka personerna är som jobbar här. Men tråkigt då ens kontaktnär inte blir större.

Vikten går sådär. Gått upp lite men står still nu iaf o ska ner nu igen då jag får lite tid över för mig själv nu i fyra veckor :)

Published with Blogger-droid v1.7.2