Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Det är så ibland. har ju inte ens berättat om Noras Logopedbesök.. men men..

Sen sist så har vi varit på BVC med Nikki. Läkarbesök för att hon är så lös i magen hela tiden. Hon går upp bra i vikt och så växer hon bra men vi tog prover på födoämnen och gluten. Hon var superduktig och sa inte ett ljud. Hon var bara nyfiken =) Hon var 79cm lång och vägde exakt 10000g. Lite kul =)

Nu väntar vi både på Nikkis och Noras prover. Nikkis skulle komma inom två veckor men Noras kunde dröja rätt länge. Annelie: Det kan dröja ända tills läkarens semester innan vi får några provsvar.

Vi har fått tid till plastikkirurgin nu i alla fall. I början av augusti är det besök där. Så får se vad de säger om Noras fontanell.

Förra veckan så var vi rätt dåliga hela familjen. Magsjuka. Jag var nog den som var sämst. Länge länge länge var jag dålig så dålig att jag inte ens kunde jobba min första dag. Men min andra dag gick jag lite halvt bra till jobbet men natten gick kanonbra och på morgonen mådde jag helt bra =) Somnade riktigt skönt sen =)

Jobbveckan blev kort men det var trevligt att vara tillbaka i nattgänget igen. Det är det skiftet jag trivs bäst på så är det bara =)

Mera uppdatering en annan dag =)