2013-02-01 09.15.34

Jag la fram madrassen och gick in i sovrummet för att hämta den bärbara datorn för att lägga mig där på och vila och titta på Sveriges Mästerkock. Tvi fick jag. När jag kommer tillbaka till tvrummet så har två busungar invaderat min madrass!

4 timmars sömn känns måste jag säga. Plus kroppen är helt mör. Men det var kul!

Denna dagen kommer minsta möjliga att göras. Jag tänker inte göra nåt mer än att söka några jobb som har sista ansökningsdagen idag. Skulle sökt dem igår egentligen men det kom lite andra saker i vägen. Typ göra ett antal tusen semlor ^^ Så nu vill jag inte se en enda semla mer i mitt liv känns det som. Men jag slapp drömma om dem i alla fall.

Va på ams på förmiddagen på Jobchansen. Men det var inte mycket att hänga i granen denna gången heller tyvärr. Adecco var där men de ville ändå bara att man skulle registrera sig på hemsidan och söka de tjänster man var intresserad av. Innan jag åkte hem smet jag in på Phonehouse. Det var repa i skärmskyddet och inte i displayen! Så underbart! Nu slapp jag vara utan telefon i alla fall.

Nu ska jag köpa ett skal till den då jag inte riktigt gillar hur den ligger i handen. Då är Nexusen klart mycket bättre. Kan inte säga vad jag tycker om min än. Nexusen blev jag kär i direkt. Men jag måste byta Launcher i min och lära mig den lite bättre. Nexusen var mycket mer lika min HTC så den och jag klaffa direkt. Samsung o HTC är mer olika. Men en ny Launcher kommer göra susen! Sen är det frågan vilken man ska välja bara!