regn

Ja idag är vädret inte de roligaste. Kallt, ruggigt, regnigt. Ja inte nåt väder jag har önskat i alla fall. Men i förmiddags var det okej väder i alla fall. Tur det för jag var ute på promenad med Cattis och Adrian. Vad konstigt det kändes utan barnvagn. Nikki var på dagis ju.

Det gick kanonbra och hon hade sovit bra på dagis. Ätit bra och lekt mycket. Nora hade sagt till när fröknarna gjorde fel. Min lilla gullunge <3

Nu ligger de och vilar lite. De var så gnälliga och fortfarande trötta de små liven så jag sa att de får vila en halvtimme men inte mer för då somnar de inte ikväll. Då ska dessutom gammelfarmor ha dem för jag och älsklingen ska iväg på “Husköparskola” Vad det nu är. Handelsbanken har fixat en kostnadsfri husköparskola där en besiktningsman från Anticimex och en Inredningsdesigner från Colorama kommer och berättar lite information inför husköp. Ska bli spännande och se vad det är och om vi lär oss något nytt =)