C360_2012-08-20-20-15-00

Idag dammade jag av Wiit och balansbrädan. Det var dags. Usch viktuppgången över sommaren var inget kul att se. Så mycket som jag väger nu har jag aldrig i hela mitt liv vägt. Usch säger jag bara. Men det var bra att se för nu ska jag banne mig ta tag i det. Jag mår ju inte bra av det. Barnen mår inte bra av det. Älsklingen mår inte bra av det.

Så minst 30 min träning varje dag jag är hemma. Det är enkelt. Det är bara att ställa sig på Wiit. Det är nästan bättre att ställa sig på Wiit då medelpulsen efter det passet jag körde idag var 150. Det är bra medelpuls. Den ska ju inte vara för hög eller för låg.

Nu är det alla gottigheter jag måste bli av med också. Det har blivit alldeles för mycket sånt i sommar. Jag har verkligen inte orkat engagera mig. Hemskt men sant. Så fram till jul ska det inte bli mycket godis, glass, kakor, bullar. Bara om vi har gäster eller om vi är på besök. Inget till vardags!

Detta kan jag. Det är bara att jag får sluta göra detta med andra. Jag måste göra detta själv. Det är bara så. Annars blir det så lätt att sluta när andra slutar. Jag måste fortsätta om jag ska nå mitt mål. Jag vill vara smal när jag och älsklingen åker iväg på vår bröllopsresa. Nu är det redan två år som har gått så inom tre år ska vi komma iväg!

Först måste jag få jobb så vi kan spara undan det sista sen måste jag vara på god väg med min vikt! Håll tummarna för mig nu!