C360_2013-01-17-09-32-04Idag ringde telefonen vid kvart över nio. Blev riktigt förvånad faktiskt. Tänkte vem ringer såhär dags!? Men det var DHL. De hade med sig delarna till Nikkis säng!

Gissa om sjuklingen blev glad! När lastbilen kom så sprang hon till fönstret för att titta. In kommer två killar med tre paket. Denna gången stod det AKTAS stort och tydligt på alla paketen.

När jag började packa upp blev jag lite nervös för ena paketet var väldigt tungt och på bilden på det så visade det att det skulle vara en ribbotten. Paniken växer rätt fort. Jag springer och kollar så att jag verkligen sagt rätt delar. Det hade jag. Så jag tänker: Jag öppnar det och kollar i alla fall. Tur det för där i låg det två långsidor =)

Det blev bara att börja monterat. Nikki var överlycklig och hoppade och studsade. Men så sa hon att hon ville inte ha den. Hon ville sova i sin bebissäng. Dock ångrade hon sig supersnabbt när sängen var färdigmonterad och hon såg hur fin den var. Lyckligare tjej får man nog leta efter. Hon ville prova direkt! Hon hann inte ens vänta på att madrassen skulle veckla ut sig!

C360_2013-01-17-22-41-27

När Nora kom hem fick hon inte ens prova sängen för Nikki för det var ju minsann hennes säng! Nora var lite avundsjuk och vill ha likadan säng hon med. Hon vill inte ha någon hög säng längre som hon har tjatat så om. Vi får se framåt våren vad hon känner då för då är det dags för henne att få en ny säng.

Nu sover Nikki gott i sängen i alla fall. Älsklingen sa att hon hade haft lite svårt att slappna av först. Men tillslut gick det. Själv var jag iväg på Zumba och nu sitter jag här och är helt slut. Det är tom så illa att jag har svårt att skriva för jag orkar knappt lyfta på mina armar och händer. Trycker fel på massa tangenter så får sudda och hålla på.

Men det är så skönt att ha fått göra ett pass. Hoppas bara att det kommer tillräckligt med folk så att de kan fortsätta att ha detta på torsdagar. Jag älskar Zumba. Det är nog bland de roligaste passen jag vet. Älskade ju det när jag gick i stan med. Men nu är det såååå skönt att kunna göra det här i byn.

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och försöka slappna av och sova! Älsklingen är på bättringsvägen men har nästan 38 grader i feber. Så det blir en hemma dag till för honom. Hoppas innerligt att han blir frisk till på lördag då det vankas den årliga Revyn!