C360_2013-01-18-18-20-16_org

Nu är det äntligen fredag! Helg. Så skönt. Fast hela veckan har känts som helg eftersom älsklingen vart dålig så han har vart hemma. Men det är ändå skönt med fredag. Dock har jag inte mått så bra idag då jag haft feber och ont i halsen plus att min förkylning har brutit ut. Men det som inte dödar det härdar. Det är bara att bita ihop.

Har städat upp i Nikkis rum i alla fall. Så nu är det fint och hon har fått ett överkast och matchande gardiner. Lilla-stora tjejen blev superglad. Hon är så stolt över sin säng. Nora får fortfarande inte ligga i den. Det var knappt att jag fick göra det förut idag.

Nu är det kvällsmat på schemat här hemma. Barnen leker mest med maten och lyssnar inte på pappa. Olydiga ungar är de idag. De passar på när mamma o pappa inte har alla krafter på topp.

Imorgon är det revy. Hoppas på att må lite bättre i alla fall. Det är jobbigt att gå på sånt om man inte mår riktigt bra men samtidigt kommer jag bita ihop för vill ju helst inte missa det ju! Höjdpunkten i januari!