unnamedI flera veckor har Nora velat att jag ska göra ett halsband till henne. Men det har bara inte blivit av då det vart så mycket annat hela tiden. Men idag tog jag tid till mig. Satte på några avsnitt av Damages och försökte komma ihåg hur man gjorde. Tillslut flöt det bara på och halsbandet blev till och med klart.

Nora fick välja färger själv så nu får vi verkligen hoppas att hon blir nöjd imorgon bitti när hon vaknar =)

Idag bytte vi även örhängen på den lilla damen. Jag var lite nervös hur det skulle gå för jag kommer ihåg själv första gången jag bytte örhängen att det var lite krångligt och gjorde lite ont. Noras gamla örhängen satt som berget men tillslut lyckades jag vicka loss dem. Hennes hål såg superfina ut! Så nu har hon mina guldringar på sig. Hon fick välja själv och valde de lite större än de minsta jag har. Tur för de var nog lite lättare att sätta i.

Imorgon ska hon till tandläkaren ska bli spännande att se vad de säger där =)