Det har varit lite mycket här det sista. Varför det har varit dåligt bloggande är för att i lördags var jag och delar av älsklingens släkt på Revy i Skara. En mor till salu. Riktigt bra tycker jag att den var. En av de bättre som jag har sett. Efter det så bjöds det på trerätters!

Nåt sparrisliknande sak till förrätt, Hjortstek med klyftpotatis och beasås och vitchokladmousse till efterrätt. gud så gott det var! Var duktig och drack vatten till maten istället för cola. Fasade för vägningen på wiit dagen efter då jag även åt lite choklad och lite ahlgrensbilar under revyn. Men jag hade faktiskt gått ner!

Söndagen var det middag i Götene och husvisning för att fika efteråt. Inte bra! Huset var tyvärr inget för oss då köket var på tok för litet i min smak och det var en del som behövdes göras. Lägga nytt tak, renovera badrummen då fuktspärr saknades, lägga ny dränering, tapetsera om varje rum var det mest akuta. Sen var det lite andra saker som behövdes göras med. Efter fikat gick vi till Fredrik och vi tog en timmes promenad genom halva Götene och tittade på tomter.

Måndagen bestod av ett nervöst samtal från öron på KSS. De ville att Nora skulle komma dagen efter och operera sig. Sen var det lite träning plus att det var babysim på schemat. MYS!

Tisdagen var det att gå upp tidigt. Nora skulle till KSS. Kvart i åtta svängde bilen in på parkeringen och vi gick in. Nora fick ett band runt armen där hennes namn och adress o personnummer stod. Sen fick hon bedövningsplåster på handen och ena armvecket. Hon fick gå och leka och sen fick hon nåt lugnande som hon blev helt drogad av. Kunde inte stå utan att trilla, kunde inte gå utan att trilla och kunde inte ens sitta utan att trilla. Jag tyckte det var jätteotäckt att se men hon bara gapskrattade. Strax efter halv tio kom narkosläkaren och hämtade mig och Nora. Då var det dags att operera in rören. Allt gick jättebra och hon repade sig snabbt efter. Vi blev utskrivna och Nora fick ett diplom. Vi åt lite i restaurangen och sen åkte vi till citygross i Skara innan vi for hem.

Onsdag..idag.. Nora har varit på dagis. Jag och Nikki var med Cattis och Adrian ute och gick i kylan. Annars har det inte hänt så mycket. Märks inte på Nora att hon blivit opererad!