Håller på att städa och hittade min gamla skiva jag jämt lyssnade på när jag städade när jag bodde hemma. Så kom Mauro Scoccos låt En sång till alla dem. Helt plötsligt började jag nästan gråta.

Tänk vad tråkigt det måste vara att komma hem till en tom lägenhet och ingen finns där och undrar hur din dag har varit. Ingen som undrar hur du mår. Ingen du kan dela dina tankar och funderingar med. Ingen som förgyller din dag.

Jag tycker verkligen det är tråkigt för dem som inte har någon alls. Det finns många ensamma människor där ute som varken har familj eller vänner. Undra hur deras självkänsla är. Inte på topp skulle jag tro.

Jag lider verkligen med dessa människor. Men även de som inte hittar sin livskamrat. Ibland när man tänker på sitt egna liv så kan man ibland tycka att det är väldigt tråkigt. Men ska sluta tänka så de få gångerna jag tänker så för jag har en fantastisk man och två helt underbara döttrar hos mig varje dag. Jag har folk runt mig som bryr sig om mig och jag bryr mig om dem. Jag har någon som frågar hur min dag har varit och hur jag mår. Jag har nära och kära som jag kan prata med om det är något som tynger mig. Jag är rätt lyckligt lottad trots allt <3