Tänkte passa på att berätta om helgen. Det var egentligen meningen att vi skulle åka till Hjo i fredags men älsklingen var väldigt konstig i magen så vi bestämde att det var bäst att ta det en annan gång.

Det blev en tripp till Mullsjö istället. Men först blev det en tripp till Skövde. Först åkte jag och träffade F när hon jobbade så åt vi lite mat tillsammans. Sen hämtade jag o Nora älsklingen på jobbet. Innan vi åkte till Mullsjö så gick vi och tog varsin glass. Vad gott det var och vad illamående jag blev :p

Väl i Mullsjö sen grillade vi och satt ute och hade det trevligt.

Lördagen bjöd på fint väder och en heldag vid sjön. Vi tog båten och åkte till vår gamla härliga strand. Nora tyckte det var spännande men otäckt att åka båt. På stranden badade vi och jag lekte i sanden :p Nora badade nästan hela dagen. Hon älskade verkligen det! När man höll henne i händerna gick hon hur länge som helst i vattnet och resten av tiden så satt hon vid vattenbrynet och lekte med vattnet.

Söndag hände det inte så mycket. Jag och J åkte och fixade bilen. O självklart skulle han tappa skruven rakt ner under motorhuven. Det blev att ta bort plattan under och sen leta reda på dem. Men det blev nog bra i sista slutet i alla fall. Förutom att motorn till lamporna har cpat ur så lamporna åker upp och ner hela tiden så det var bara att dra ur motorn.

Sen var det mat och sen åkte vi hem och tittade på Beck :)