Japp då är jag också som så många andra.. en med sysselsättning att söka arbete som det så fint låter på arbetsförmedlingen. Var på inskrivningssamtal idag och det gick bara bra. Nora var hos gammelfarmor under tiden och jag tror nog de hade det trevligt :)

Efter det blev det en tripp till Kesta, med Rasta som delmål. Skulle hämta upp F där för hon var så snäll och ville hänga med mig och Nora när Nora skulle fotograferas. Riktigt duktig var hon min lilla prinsessa. Jag blir så stolt!

Sen hängde F med hem hit. Vi pratade skit och hade allmänt trevligt. Hon var snäll och gjorde i ordning en diskmaskin så det blev lite mindre disk i köket och så satte hon mig på att plocka ner tvätten. Tur att man har kompisar som kör lite med en ibland :)

Just nu sitter jag här och är irriterad. Våra grannar spelar hög musik igen! Jag blir GALEN. Att de aldrig kan spela på normal volym. Får ta o skriva en lapp och sätta i trappuppgången imorgon för nu är jag verkligen trött på detta. Så ska det ju inte vara! Nora har svårt att somna när de spelar som de gör. GAH JAG BLIR GALEN!