image

Igår morse fick jag ett ryck när jag vaknade. Jag satte upp mina nya toalettskyltar som jag gjort och jag passade även på att sätta upp den fina examenspresenten som jag fick av Ica o Polly :)

När älsklingen vakna o fick syn på examenspresenten på väggen så sa han direkt: Vad bra den passade där! Då blev jag riktigt glad för jag tyckte också den blev klockren där. Han tycker även att texten passar riktigt bra på mig för när jag började läsa så var det precis det jag gjorde.  Jag följde mitt hjärta. Jag visste att jag inte skulle ha någon trygghet att landa på efter skolan var slut men jag vågade chansa. Tur är det för nu har jag ett jobb  som jag trivs med och tycker är roligt :)

Dagen tillbringades i Lidköping som ni vet och kvällen var det familjemys. Barnen har längtat så efter Eurovision och igår var det äntligen dags. Nikki somnade efter bara några låtar men Nora orkade titta på Måns i alla fall. Jag och älsklingen somnade med där någonstans. Jag vaknade o tittade upp o somna om igen. Nästa gång jag vakna sjöng Italien.  Då tänkte jag skit också jag hade ju velat se Ryssland. Nästa gång jag vaknade var det röstning. Det stod 236 till Ryssland o 237 till Sverige. Spänningen var olidlig o jag vaknade genast till o följde resten av programmet och ett lyckorus infann sig hos mig precis innan de gick ut med att Måns vunnit för jag hade precis räknat ut det själv :)

image

Denna dagen har varit lugn. Nikki har lekt en sväng hos Isaac och jag har fixat korgen på min cykel. Snart är det fotboll o då har jag fått den fina äran att torka golven här hemma.