2014-03-19 13.58.26Imorgon är det dags för tenta. Så håller tummarna på att jag kan säga hejdå lagboken för denna gång då. Jag hoppas att tentan går bra det skulle va så skönt! Lägga undan lagboken till höst. Eller ja… ska väl ha en del av årsredovisningslagen på nästa kurs men det var bara några kapitel så då tänker jag inte släpa på denna tegelstenen! Jag känner mig oroväckande lugn inför tentan. Ingen tentaångest eller något. Jag hoppas att det betyder att jag känner mig säker på detta.

Rätt många lagar är det men intressant har det varit. Jag har verkligen lärt mig mycket matnyttigt under denna kurs. Både för framtida yrkesliv men även massor för privatlivet. Från att varit skeptisk till denna hemska bok till att faktiskt börjat gilla den. Språket i vissa lagar är väl att krångla till det för mycket men man får ta de lugnt så förstår man även dem.

Lagtext är faktiskt inte så svårt. Bara man tar tid på sig och läser lugnt och ord för ord och inte stycke för stycke. Nu i efterhand ångrar jag faktiskt att jag inte varit mer intresserad av lagar tidigare i mitt liv. För vad mycket bra saker det står! Hela våra liv styrs ju av lagarna så varför inte bry sig om dem mer än vad man faktiskt gör? Längtar redan till nästa kurs :D