IMG_20121103_174940Så då har ytterligare en helg passerat. Halloween denna gången. Så i helgen har vi varit på Halloweenfest. En riktigt lyckad sådan. Fias mamma var underbar och ställde upp som barnvakt så både jag och älsklingen kunde gå. Dock valde han att vara fyllechaffis till vår Hund Pumba! Fredrik va alltså hund. Så söt så!

Festen va helt klart lyckad men va lite jobbigt när alla känner alla och en själv typ inte känner någon. Men hade Helen vid min sida så vi var utbölingar båda två och hade varandra i alla fall! Haha..

Igår blev det en slappdag då jag mådde som jag förtjänade. Eller mådde lite värre än vad jag förtjänade faktiskt för misstänker att jag sovit konstigt så jag har sjukt ont i nacken som sprider sig till huvudet så jag har fortfarande huvudvärk. Men värmekudde och Aloe Heat Lotion gör susen!

Vart hos läkaren med magen idag igen. Inget fel hittades på röntgen. Inget fel hittades vid undersökning av bäcken och höfter. Dock hittade han min punkt på magen där jag har ont och tryckte till så att tårarna kom på mig. Usch fy sjutton vad ont det gjorde.

Så nu skulle han skriva svar till kvinnoklinken att det inte är något fel på vare sig bäcken eller höfter och sa till mig att ringa dem och fråga hur de nu går vidare så att det inte bara släpper detta eftersom jag haft besvär snart ett år. Helt sjukt. Snart ett år och de vet fortfarande inte varför!

Nu blir det mat och sedan lek med de små när de vaknar <3