DSC00735

Gumman har minsann bestämt sig för att inte sova middag idag. Suck säger jag. Hon är skittrött men inte vill hon sova. Hon ville inte äta heller så hon har säkert fått blåsor i munnen med nu.

Vad tycker ni om denna bilden? Nora pratar i telefon igår. Vacker med potatismjöl i hela ansiktet.

Idag verkar det vara älsklingens sista dag på jobbet. Lite blandade känslor det där. Tråkigt att han inte har mer jobb, men samtidigt skönt att få hjälp här hemma särskilt när foglossningen är så dålig den någonsin varit.

Han har dock fått ett insidertips på att det kommer bli en tjänst ledig =) Så när han kommer hem ska vi sätta oss och skriva den bästa av de bästa ansökningarna vi bara kan. Han har fått lite tips vad han ska skriva med och han har fått en referensperson. Vore väldigt kul om han kunde få det jobbet. Slippa allt vad akassa, arbetsförmedlingen och aktivitetsstöd heter för ett tag. Det vore helt underbart.

Ne dags att titta till lillgumman igen. Antar att jag får lägga henne ner igen. Så störande att man inte kan ligga jämte henne och få henne att somna. Men bara att acceptera att hon somnar inte om jag är där.