Cykling igår, gymmet idag. Vi e grymma jag o Ica! Idag tog det emot att åka för oss båda men väl på gymmet så flöt allt på suveränt bra. Tråkiga med att ha slarvat så de senaste åren med träningen är att man är tillbaka på ruta ett när det gäller alla vikter o sånt. Men men nu hoppas jag att jag kommer att hålla i. Man mår ju så mycket bättre både i kropp och själ.

Imorgon blir det vilodag. Då ska min andre hälft träna istället. Det är bra när det går att dela upp. Ännu bättre när vi kan åka tillsammans. Men än är barnen lite små att behöva lägga sig själva. Men om några år :)

Slutade tidigt på jobbet idag. Fritids var stängt så barnen var själva på morgonen och jag slutade lunch. Jag var så extremt trött bara så jag somnade en stund på eftermiddagen. Då ringer älsklingen o väcker mig. Sen somnar jag om igen o då ringer mamma. Det blev inget mer sova där sen.

Midsommar på fredag redan. Nu kan väl tiden lugna ner sig lite så vi kan njuta lite av sommaren. Men det lär ju inte hända utan tuffa på i racerfart som vanligt.

Längtar så till semestern nu. Jag behöver vara ledig. Men snart så. 2,5 vecka kvar.