Igår åskade det hela eftermiddagen och kvällen. Idag åskar det. Det har hållit på sen jag kom hem från jobbet. Det bara kommer in nya oväder hela tiden. Men emellan kommer solen fram i typ en halvtimme innan nästa oväder drar fram.

Sol regn hagel blåst åska. Det är vad vädret har bjudit på idag. Strömavbrott hade vi en liten stund också. Vad tyst allt blev. Bilbingon var tyst. Ventilationen va tyst. Mobilen va tyst till en början. Allt var helt stilla o tyst. Lite spöklikt sådär. Men vad handikappad man blir utan el.. riktigt skrämmande vad beroende man är. Dags att börja kolla igenom så man har ett krispaket hemma. Det skulle ju verkligen inte skada.

Just nu har vi inte mycket att hänga i granen. Värmekälla. Det är väl det enda….o fryst dock koncentrerad saft. Det kommer man inte långt på. Ficklampa har vi ju med. Så vi kan se ett litet tag.

Halvdag på jobbet imorgon. Så skönt. Det är så mycket att göra på jobbet så det ska bli skönt att få släppa allt några dagar. Dock är helgen helt fullbokad. Den är mindre kul. Men vad gör man.