20130909_141026-kdcollage

Jag kan bara säga att jag är glad att jag läst Företagsekonomi innan. Vi håller på med det i skolan och det snurrar även på mig måste jag erkänna. Vår lärare vill dessutom att vi använder T-konton och det har jag inte gjort direkt då jag inte gillade det sättet att arbeta så det är lite nytt för mig med att få ihop alla delar.

Helt slut har jag vart i huvudet de senaste dagarna och mer o mer blir det. Dessutom har vi en STOR uppgift i Kommunikationen hängande över oss och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om och den ska vara klar inom några veckor. Kursen avslutas i mitten av oktober så börjar bli lite stressad av det även om jag endast gått i skolan en vecka :p Det börjar ju bra.. haha not!

Igår kände jag för att ta en fjortisbild framför spegeln. Det är inte ofta jag gör något sådant. Men ibland får man väl dokumentera sig själv.

Kvällen bestod av träning! Bodypump. Bästa passet tycker jag. Särskilt med Kicki som ledare. Då är det riktigt kul. Sen gillar jag musiken. Men snart är det nyrelease så då får vi se hur det nya passet blir. Sjukt många repetitioner var det. Kommer inte ihåg hur många nu men många var det! Tydligen ett riktigt rumpa pass. Det ska bli spännande =)

Vikten annars står still. Jag får skylla mig själv för den började att gå ner efter att stått still i en vecka men så åt jag glass på Liseberg och den stannade av igen. Men så är det. Den vänder väl neråt snart igen hoppas jag. Jag kommer då inte ge upp! Det finns inte på tapeten! Jag är så stolt över mig själv hittills och stoltare vill jag bli =)