Idag har jag varit och pratat om min frisyr jag ska ha på bröllopet. Är några frågetecken om hur jag vill ha det fortfarande, men det har jag till den stora dagen på mig att bestämma mig. Ska bli kul att få håret iordninggjort. Ser verkligen fram emot det!

Besöket gick väldigt bra och jag fick svar på det jag ville ha.

När jag var klar med besöket hämtade jag barnen som hade vart hos gammelfarmor under tiden. Vi gick in och lagade mat och åt. Sen var det sovdags för de små.

När barnen vaknade blev det amning och sen gick vi ut och mötte älsklingen som kom med tåget. Vi bestämde oss för att ta en promenad till Birgers för att äta glass. Vi har aldrig vart där och köpt glass innan men jag kan ju berätta att dit går vi fler gånger =)

Sen skulle jag kolla på morgongåva till älsklingen men man kunde inte göra som jag ville! DÅLIGT!

Nu ska jag amma Nikki sen ska vi spela Wii ^*