DSC01111

I fredags åkte vi alltså till Mullsjö. Vi åkte redan vid halv tolv så vi skulle slippa stressa och att Nora skulle hinna sova. Men tro inte att hon ville sova något på hela eftermiddagen!

Kl 18.30 samlades hela släkten från Mullsjö på Björkhaga för att fira min morbror som fyllde 60 år. Riktigt lyckad kväll blev det måste jag säga med god mat och trevligt sällskap. Det blev en sen kväll. Nora somnade inte förrän vid tio, halv elva. Hon hade fullt upp med att vara social och leka med de andra barnen. Hon hade verkligen toppenkul och var hur duktig som helst. Inget skrik, inget gnäll och ingen gråt trots att hon var så trött det sista.

Lördagen for jag och älsklingen till Jönköping. Vi skulle hälsa på S. Vilken fin lägenhet de hade fått tag på. Jag blev lite avis måste jag säga. Men den är lite väl dyr för oss så det hade inte spelat någon större roll så att säga. Vi for till Westers pärlateljé, men det var inte mycket att ha. Slöjd-Detaljer är bättre :) Sen for vi till A6, men gud vad folk det var. Har nog aldrig var så mycket folk där när jag varit där innan. Men men efter mycket suckande från mig hittade vi äntligen en parkering.

Första stoppet blev toaletterna. Jag hatar det blåa ljuset på de toaletterna vi gick på så det blev verkligen inget snabbt toabesök för min del. Sen var det shoppingdags! Det blev ett par fina mammabyxor till mig i alla fall. En riktigt lyckad dag blev det =)

Söndagen började vi med tipspromenad. Den var minst 5 km lång som man var lite lagom mör efter det. Är ju inte van vid alla backar som finns i Mullsjö längre. Men det gick bra och det var skönt efteråt. Sen åkte vi hem till min morbror och hjälpte han med lite saker för att sedan hem till mamma och äta, titta på idol och sen åka hem.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har mått illa halva dagen och haft huvudvärk. Inget roligt alls. Nora har vart på dagis och lekt i sandlådan vilket hon tyckte var jättekul :)

Men nu har detta blivit alldeles för långt känner jag så bäst att avsluta!