Usch känner mig riktigt risig idag. Är förkyld, halvont i halsen och matt. Lite jobbigt, men det är bara att bita ihop. Har vart sista besöket hos tanten idag med. Gått ner 2 hg sen sist. Inte mycket men med tanke på att bebisen vägde 1,5kg och allt annat där inne väger så ska jag inte klaga. Det är jättebra att jag inte gått upp något iaf =) Ligger ju fortfarande på minus sen i början av graviditeten.

Sitter här och har lite smått ångest över brudklänningen. Va i en affär igår som vid första besöket verkade jättebra med billiga klänningar men igår verkade det inte lika bra längre. Hon hade två billiga klänningar och de va inte mycket att hänga upp i granen. Det blir kanske att man får höja klänningsbudgeten lite eller så blir det till att leta hyrklänning.

Har hittat några riktigt fina på nätet. Måste bara sys i lite bredare axelband så är jag helnöjd. Men har ingen aning om priserna och jag vet inte ens om jag vågar spekulera i dem.. Vill att de ska bli mars nu så jag kan börja prova ut en!! Måste man beställa en klänning så kommer de bli lite väl tajt om tid. Men det är bara att hålla tummarna! Får ge mig ut på klänningsletande såfort magen tillåter det :)