Jag har ju gått och misstänkt att jag har foglossning en tid. Mycket riktigt. Jag var hos barnmorskan idag och hon sa till mig att gå till sjukgymnasten. Fick tid direkt! Hon gjorde lite rörelser med mitt ben när jag låg ner och nästan alla gjorde ont.

Det var inget snack om saken sa hon. Det är foglossning som jag har. Så jag fick hyra ett bälte av henne som jag ska ha när jag står och går. Inte när jag sitter och ligger. Det kändes bättre med en gång när hon satte på det!

 

Hur gick det hos barnmorskan då? Allt var bra som vanligt. Mitt blodvärde låg på 129, långt över deras gränsvärden, men hon sa att min trötthet och huvudvärk berodde säkert på det ändå eftersom jag har väldigt bra blodvärde i vanliga fall. Brukar ju ligga runt 140. Så jag ska fortsätta med mina järntabletter.

Urinprovet visade bra, blodsockret var bra och så va de nåt mer jag hade tagit prov på som också var bra.

Jag fick lyssna på bebisens hjärta som slog jämt och fint i 150 slag i minuten. Helt perfekt. Precis som Nora också låg runt. Hon mätte min mage och SF måttet var 26 om jag inte minns fel. Det var också bra.

Sen hade hon lite frågor om jag utsattes för våld och sånt. Det kunde hon inte fråga sist då Johan var med. Men inget våld här inte :)

Sen var det mest lite allmänt prat. Jag fick 4 nya tider och en tid till ett nytt ultraljud som blir den 11 januari. =)