Jag fick minsann besök av flera små sötingar på vägkanten när jag åkte ut till stugan nu på morgonen. Först alla dessa kråkor som är överallt. Sen när jag svängde in på grusvägen så stod ett litet sött rådjur och tittade på mig. Det såg ut att vara en unge för den var rätt liten. När jag åkte en liten bit till så satt en hare och tittade gulligt på mig och det sista djuret som ville hälsa var grannens katt.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen ska jag krypa ner i sängen. Idag är det kalas på schemat. Sen är det sista natten med det gänget jag har jobbat med nu i fyra veckor. Det firas med pizza i natt. Sen på söndag är det nästa gäng som kommer tillbaka. Ska bli kul det med men trivs oerhört bra med det gänget som har varit nu. Se hur det blir med nästa gäng.. men kan inte tänka mig att det inte kommer att bli bra =)