C360_2012-08-15-15-01-22

I helgen var vi ju och köpte varsina fåtöljer till barnen. Det var minsann ett riktigt lyckat köp. De sitter i dem hela tiden när de tittar på tv och de har stenkoll på vems som är vems. Sötungar!

Då har en dagisvecka gått igen. Dagis har verkligen vart min räddning denna veckan då jag mått väldigt konstigt. Feber och förkylning. Febern har varit väldigt konstig dock för har kommit och gått. Såfort jag gjort något så har jag fått det men när jag vilat en timme så har den försvunnit. Knepigt. Annars har jag haft ont i hela kroppen. Riktigt ont. Idag har jag haft träningsvärk i benen har det känts som. Men vad har jag gjort som kan ha gett mig träningsvärk? Ingenting vad jag kan komma på om jag inte springer maratonlopp på nätterna när jag sover.

Ska se om jag kan få tummen ur någon dag och ge bloggen ett nytt utseende. Det är ju verkligen dags! Men vi får se när tid och ork finnes!