Fick ett brev igår från Skövde Kommun. Flickorna har fått dagisplats i Timmersdala :) dock inte på den avdelningen vi önskade men är glad att de hamna i tdala o inte i Lerdala :)

Annars är det mycket nu. Skolan tar upp nästan all lediga tid. Jag kommer inte riktigt in i matten så det är väldigt lockande att hoppa av…men alla ni som känner mig vet att jag e alldeles för envis för det. Får bara hoppas att de släpper snart.

Första provet nästa vecka o veckan därpå andra. Sen i början av oktober åker jag till Stockholm för att hälsa på Fia o Emsan. Ska även träffa min älskade S. Det kommer att bli en bra helg <3 dock måste böckerna med upp för veckan efter har jag två prov o veckan efter det har jag tre. Men får försöka läsa så mycket som möjligt innan... Det kommer bli lite mycket att plugga till fem prov så tätt o särskilt när det är många stora o tunga prov. Sen är det även en stor inlämning de veckorna. Annars händer inte mycket. Pluggar plugga o så packar jag. Massa kvar men kommit en liten bit i alla fall.. :)