Denna helgen har det blivit städning och plugg. Känns faktiskt helt fantastiskt bra! Dock så vill inte min förhöjda kroppstemperatur släppa greppet om mig. Jag vill inte kalla de feber då det nu är nere vid 37,6-37,8. Men när jag brukar ligga på 36,8-37,0 så är det ju inte helt bra heller. Men jag biter ihop, ignorerar och fortsätter med mitt :p

10350521_10152351309377061_4017706359547997348_n

Denna dagen började senare än igår men ändå rätt tidigt. Klockan tio skjutsade Johan iväg Nora till en lekkompis och kvar blev jag med lagbok och ton med papper medan Nikki satt och pärlade. Vi hade en mysig stund tillsammans och jag tände lite ljus.

Efter en stund tröttnade hon och gick och lekte med Lego och älsklingen kom hem och fortsatte med städningen som inte blev klar igår. Men nu är det nästan klart. Golven kvar att torka bara. Sen har vi verkligen gjort en rejäl genomkörare. Jag tom duschade badrummet igår. Det var behövligt =)

Efter någon timme ringde telefonen och en kompis till Nikki ville leka. Så det var bara att göra henne i ordning och gå iväg med henne. Hemma fortsatte jag med mina beräkningar. Nu har jag äntligen gjort igenom ”den sämre lärarens” uppgifter och förstår dem på ett ungefär. De sitter inte men jag greppar det mesta av det i alla fall och det känns bra. Imorgon blir en heldag med näsan i böckerna. Sen skola och avslutar veckan med jobb. Det känns toppen!

Innan barnen somnade gjorde jag varsina armband till dem. Stackars Nora får inte ha sina Looms ifred. Men att de ska va så dyra att köpa här hemma de fattar jag inte! Onödigt!

2014-10-05 19.35.21

Hoppas ni haft en bra helg ni med =)