IMG_3540

Idag har jag och min kära familj varit i Gränna och hälsat på min lillebror. Det var riktigt trevligt. Tyvärr var inte hans mamma hemma men vi hade det trevligt ändå.

När vi kom fram så fikade vi och pratade lite. Vi har ju inte träffats sen Nora döptes. Jag passade på att mata Nikki. Sen gjorde vi oss i ordning och begav oss till hamnen för att åka båten över till Visingsö för en bit mat. Riktigt gott var det trots att det jag ville ha var det enda de inte serverade från menyn idag. Men men, det får bli en annan dag.

Sedan gick vi och tittade lite i turistshopen medan vi väntade på färjan tillbaka. Jag köpte mig ett te med polka smak. Undra om det är gott :p Älsklingen köpte äppelmust. Sen helt plötsligt kom en båt in. Vi hade tittat på fel tidtabell så istället för 1 timmes väntetid så var det bara en halvtimme =) En positiv överraskning i regnvädret =)

Tillbaka till Röttle där min bror bor med sin familj för mer prat och mer fika. Klockan bara sprang iväg och vi fick snart packa in oss i bilen och börja resan hem igen.

Vi svängde in en snabbis hos mamma där vi fick pannkakor till kvällsmat innan vi fortsatte hem till Lidköping. Nu sitter vi här och ska snart sova. Älsklingen gör ersättning till Nikki och efter det är det äntligen sängen!

Det är rätt skönt att ge ett mål ersättning om dagen. För då sover Nikki 6 timmar på natten innan det är dags för amning igen. Men amningen är så skön att ha när man är ute. Det är så lite saker som måste med =) Var väldigt mycket mer bök med Nora då både nappflaskor, bröstpump och bröstmjölk och tillbehör som skulle med. När jag slutade pumpa så var det ändå mycket bök med ersättningen. Så skönt att slippa det nu =)