Idag började dagen klockan åtta då Nikki vaknade och ville ha mat och jag insåg att det var lika bra att gå upp för vi hade en del att göra. Efter lite tjatande så kom älsklingen också upp.

Jag ammade Nikki och sen vaknade Nora och det var frukostdags för oss andra. Efter det plockade vi lite här hemma och plockade in massa tvätt.. dock är Noras kvar. Drar mig så för att plocka in den för hennes lådor är överfulla. Måste möblera om i hennes lådor och ge henne en tredje låda. Suck.. va kläder hon har. Men snart kan man rensa ut lite igen som börjar bli smått.

När klockan började närma sig tio bestämde vi oss för att bege oss till Skövde för att hämta älsklingens telefon som vart inlämnad på lagning. Precis innan vi ska åka så ringer F. Vi bestämmer att vi ska träffa han och S i Skövde för att äta lunch.

Väl i Skövde så hämtar vi älsklingens telefon, jag ammar Nikki och Nora får också mat. Sen kommer S o F men jag vill kolla på skor innan vi ska äta. Tur är det för jag hittar ett par till bröllopet! Jag är verkligen jättenöjd. Nu ska jag bara gå in dem med. Priset var inte så farligt heller. 399kr. Budgeterat 500kr så det var i alla fall en 100-lapp billigare.

srcinmapp2fds254643atiftmpmediumSen gick vi till Alpina och åt gigantpizza. Det var supergott. Jag och älsklingen delade dock på en och jag orkade inte ens den halvan :p

När vi åkte från Skövde tog vi trippen förbi T-dala för att hämta Noras matstol som vi har i stugan. Nora fick även sin födelsedagspresent. Hon blev jätteglad =) Blev till att mata Nikki innan vi for vidare (evigt matande).

Nästa stopp blev i Götene hos blivande svärföräldrar. Där grillade vi och åt lite mer mat. Satt och pratade lite och hade allmänt trevligt. Tiden for iväg och vi fick snart åka igen. Vi hade fortfarande ett stopp kvar innan vi kunde åka hem och det var hemma hos F för älsklingen skulle få gamla bilder på oss. Det blev bara en snabbis för klockan var redan efter sju.

Nu är vi hemma. Nora sover och jag har precis matat Nikki. Jag ska sätta mig och spela lite Super Mario 64 på älsklingens DS.

Hoppas ni haft en bra helg ni med. Min har varit TOPPEN!